Blomster & giraf bidering - Bidelegetøj

159,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Splinterny bidering fra Sophie Giraf - den perfekte følgesvend til babys tandfrembrud! Med sit søde design, der inkluderer Sophie Giraf omgivet af smukke grønne og brune blade, vil denne bidering helt sikkert glæde og berolige barnet.

Sophie Girafs bidelegetøj er specielt udviklet med små hænder for øje. Den ergonomiske form gør det nemt at gribe om, mens det bløde naturgummi giver en skånsom tyggeoplevelse, der hjælper med at lindre babys gummer og mindske ubehag fra de allerførste tegn på tandfrembrud til de større tænder såsom kindtænder.

Denne sjove bidering byder på mange dele at tygge på med forskellige teksturer såsom runde hjørner og rillede overflader. Bladet har forskellige længder, hvilket gør, at det nænsomt masserer de ømme gummer under både de allerførste tegn på tandfrembrud og større tandfrembrud.

Sophie Girafs bidelegetøj er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er fri for skadelige stoffer, så du kan trygt lade baby tygge på det uden bekymringer. Firmaets engagement i fremragende produkter har gjort Sophie Giraf til et velrenommeret mærke blandt forældre over hele verden, værdsat i mere end seks årtier.

Giv en gave af komfort og glæde med Sophie Girafs bidelegetøj. Allerede fra de tidligste udviklingsstadier giver bidelegetøjet en taktil og stimulerende oplevelse, der fremmer sanselig udforskning og bidrager til babys generelle udvikling.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 1-2 år
Reference 010501
Mærke Sophie Giraf