Petit Collage

I Banditten er vi store tilhængere af bæredygtigt legetøj og vi tager i størst muligt omfang kun mærker ind i vores butik, der har en udarbejdet firma politik, eller som minimum en holdning til at passe godt på vores grønne planet. Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
89 kr 90 kr
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Nyt og sjovt legetøj hos Banditten

Petit Collage er derfor et mærke som vi er utrolig glade for at have fået i butikken. Firmaet Petit Collage stammer fra Californien. Det er stiftet i 2006 og Petit Collage producerer masser af sjovt og lækkert legetøj til børn med et flot designmæssigt udtryk. Vigtigst af alt er dog at legetøjet lavet med børns-, og planetens sundhed som de vigtigste faktorer.

Petit Collage er bæredygtigt legetøj

Alt Petit Collage legetøj og deres mange kreative æsker er produceret i FSC-certificeret træ, og farverne er vand- og plantebaserede. Alle stofprodukter er endvidere lavet i GOTS-certificeret bomuld. Produkter fra Petit Collage er naturligvis også helt fri for BPA, phtalater, bly og formaldehyd, og selv Petit Collage emballagen er fremstillet af genbrugsprodukter og malet med soja blæk. Petit Collage er med andre ord et firma der tænker over verdens tilstand og handler derefter. Det kan de godt være stolte af!

Legetøj til de mindste fra Petit Collage

Hos Banditten har vi alt Petit Collage legetøj i den klassiske træserie. Legetøjet henvender sig til baby og børn fra 6 måneder og op til 3 år. Petit Collage trælegetøj har flotte farver og et smukt design. I kollektionen finder man blandt andet Petit Collage musikinstrumenter med trædyr, Petit Collage kanin rangle, Petit Collage puttekasse, Petit Collage puslespil, Petit Collage trækdyr og Petit Collage stabeltårn. Legetøjet er meget populært som barnedåbsgave eller fødselsdagsgave, når barnet fylder 1 år eller 2 år.

Søde gaveæsker til de mindste fra Petit Collage

Desuden har vi nogle meget fine gaveæsker med Petit Collage spisestel med dinosaurer eller retro illustrationer af søde dyr som lever ude i naturen. Petit Collage spisestel er formstøbt i naturlig, vedvarende og bæredygtig bambus og med en non stick overflade. Gaveæskerne med Petit Collage spisestel består af en flad tallerken, en dyb tallerken (skål), en ske, en gaffel samt en kop. Alle med virkelige søde tegninger, der er malet med soja blæk. Petit Collage spisestellet er velegnet til varme og kolde fødevarer og væsker. Børnestellet kan puttes i opvaskemaskinen i top-rack, men tåler ikke mikroovn og ovn.

Flere produkter på vej fra Petit Collage

I den nærmeste fremtid bliver vores Petit Collage sortiment udvidet med masser af blødt Petit Collage babylegetøj, flotte kreative æsker, hvor barnet blandt andet kan lave sine egne smykker eller sy sin egen taske. Der kommer smukke Petit Collage puslespil til små og store børn, Petit Collage magnet sæt, klistermærker, pop-up figurer, flere spisestel samt flotte drikkedunke, for blot at nævne noget. Så hvis man er vild med Petit Collage kan det betale sig at holde øje med siden her, eller følge Banditten på de sociale medier.