Gurli Gris Bøger 

Gurli Gris bøger er fantastisk eventyrlige og tager dit barn med ind i et legende univers, hvor alt kan ske. Gurli Gris bøgerne er letlæselige, hvilket gør det nemmere for dit barn at følge med imens du læser højt eller giver mulighed for, at dit barn selv kan læse bogen højt for dig. Uanset hvem, der læser bøger fra Gurli Gris vil det helt sikkert skabe god og hyggelig underholdning for dit barn.

Læs mere
Viser 1 - 4 af 4

Sjov i gaden med en Gurli Gris bog

En Gurli Gris bog er altid spændende og lærerig for dit barn, uanset om det er som godnathistorie eller som en bog, hvor barnet kan lære at læse selv. Bøgerne er spækket med oplevelser, eventyr og lege præcis ligesom TV-serien. En Gurli Gris bog er både underholdende, lærerig og spændende for dit barn at læse eller få læst højt. Universet i Gurli Gris bogen vil helt sikkert vække lattermusklerne til live og give dit barn en god start på nattens søvn. En Gurli Gris bog fås med et hav af forskellige eventyr, som bare venter på at blive læst.

 Gurli Gris bøger kan, evt. i kombination med en Gurli Gris bamse, være god som godnathistorie. Alternativt kan man med fordel benytte bøgerne, når børnene skal lære at læse selv. 

Gurli Gris - den fulde oplevelse

Gurli Gris er virkeligt blevet populært over det seneste stykke tid. Det startede med en TV-serie på Danmarks Radio og har siden da gået sin sejrsgang over det ganske land. Her hos Banditten er vi specielt begejstret for bl.a. Gurli Gris figurer - her er der nemlig mulighed for at indrette dit værelse med noget æstetisk smukt at se på. Der er også mulighed for at komme til at spise med gurli gris - Det kan eks. være med en Gurli Gris tallerken

×