Gurli Gris Bamser og figurer 

Gurli Gris bamser og figurer giver et hav af muligheder for at skabe et sjovt og lærerigt legeunivers for dit barn. Der er blandt andet at finde Gurli Gris bror Gustav Gris, som begge er dejlig bløde og derfor perfekte som sove- og krammebamser. Gurli Gris bamser og figurer giver dit barn mulighed for at lege med figurerne, sådan at den historie dit barn plejer at se på TV nu kan blive til virkelighed.

Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for legen.

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

Gurli Gris bamse

Gurli Gris oplever rigtig meget, hun tager altid ud på eventyr og finder på nye spændende og sjove lege med sin familie og venner og en Gurli Gris bamse er ingen undtagelse. Hun tager nemlig også ud på skæg og ballade i forskellige eventyrlige situationer.

Tag for eksempel en tur i en hemmelig hule med en Gurli Gris bog, rejs til de varme lande eller lad Gurli Gris bamsen komme i skole sammen med dit barn. De kan også nyde et måltid sammen med et Gurli Gris spisesæt.

Uanset hvad, vil Gurli Gris bamsen være en god følgesvend til dit barn. Om ikke andet, så vil en bamse altid vække glæde og tryghed hos de mindste i familien.

×