Gurli Gris Børneservice 

Gør spisetiden lidt sjovere med Gurli og hendes venner!

Hos Banditten har vi hele sortimentet inden for Gurli Gris spisesæt, Gurli Gris kop med og uden hanke, flad Gurli Gris tallerken, dyb tallerken, skål, tudkop, bestik o.lign. i god melamin kvalitet, der tåler opvaskemaskine men ikke mikroovn. 

Læs mere
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Stort udvalg indenfor bl.a. Gurli Gris tallerken

Spisesættet skaber lidt sjov og kreativitet omkring spisetiderne, således at dit barn også har noget sjovt at kigge på, når der skal spises. Tag for eksempel den fine Gurli Gris tallerken, som helt sikkert vil komme til at pynte på spisebordet.

Når man skal spise, kan man som lille barn godt lide at have noget at kigge på, mens man spiser, derfor er vi så glade for Gurli Gris tallerknerne, så kan dit barn kigge på spændende, mens det spiser.

En Gurli Gris tallerken er fyldt med farver og sjove motiver, som helt sikkert vil give spisetiderne et sjovt tvist. Ud over en Gurli Gris tallerken kan du også supplere med en Gurli Gris kop både med og uden tud.

Her hos Banditten har vi alt indenfor service og spisesæt, så hvis du har behov for mere inspiration, så besøg vores kategori med spisesæt og service.

Her på siden finder I fine børnestel med Gurli Gris og hendes familie og venner lavet i god melamin kvalitet.

Gør spisning til et eventyr

Spisning kan for børn godt nogle gange være lidt kedeligt. Men med Service alá det fra Gurli gris, kan det godt gå hen og blive lidt sjovere. Par det evt. med en Gurli Gris bamse og så skulle der altså være mulighed for at gøre spisetiden lidt sjovere. Alternativt kan man prøve sig med en bog til at underholde medens der spises - det kunne evt. være en Gurli Gris bog, som er mega populære blandt de små. Her får du nemlig spændingen fra TV-serien kombineret med mor og fars trygge røst.

×