Tiger Tribe Kreative æsker

Udfold og styrk barnets kreative evner med de fantastiske kreative æsker fra Tiger Tribe. Tiger Tribe kreative æsker indeholder alt hvad hjertet kan begære til drenge og piger i alle aldre.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
45 kr 160 kr
OK
Filter
Viser 1 - 20 af 20

De smarte kreative æsker Tiger Tribe er udstyret med en praktisk magnet lukning, så man kan bruge dem som opbevaring til det Tiger Tribe kreative legetøj, der er inden i.

Der er masser af muligheder inden for kreative legetøj Tiger Tribe med de skønne Tiger Tribe kreative æsker – der er blandt andet tegne og malesæt Tiger Tribe, Tiger Tribe folieleg, Tiger Tribe farvelægning til de mindste med vand, og Tiger Tribe byg selv flyvemaskiner.

Du kan lære at tegne med Tiger Tribe kreative æsker, med deres populære serie af Tiger Tribe ”How to draw”, som er en step by step guide med malebog, tegneblok, tuscher og klistermærker. Du kan tegne de kæreste bondegårsdyr, vilde safaridyr eller lære at tegne de skønneste eventyr figurer. Til den lidt mere øvede kunstner indeholder de store malesæt fra Tiger Tribe kreative æsker malebog, tuscher og klistermærker til at dekorere siderne med.

Til den kreative pige eller dreng, der gerne vil lave sine egne Tiger Tribe smykker, findes der Tiger Tribe kreative æsker med eventyrlige smykker og seje nøgleringe i sjov krympeplast. Tiger Tribe lav selv smykker i krympeplast er en af bestsellerne fra Tiger Tribe kreative legetøj, da det næsten er helt som magi, når man ser de store plader krympe ind til et lille vedhæng.

Hvis du er til udklædning eller rolleleg findes der to forskellige sæt Tiger Tribe påklædningsdukker i smukt vintage tøj og lidt mere nutidig fashion design. Til de piger og drenge, der elsker superhelte er der to forskellige kreative æsker, som indeholder alt det Tiger Tribe kreative legetøj nødvendigt for at lave de sejeste masker. Som prinsesse i det danske kongerige, kan barnet naturligvis også designe sine egne smukke prinsessekroner.

Intet mindre end 4 kreative æsker med Tiger Tribe kort er vi lagerførende med – skal børnene underholdes på flyveturen eller bilrejsen, er disse sæt optimale. Du kan lave store kort Tiger Tribe som kan sendes hjem til familien og venner, med plads nok til at fortælle ferieoplevelserne, eller Tiger Tribe små kort med enten enhjørninger eller havfruer til fødselsdagen.

Tiger Tribe kreative æsker udmærker sig ved at findes i flere forskellige størrelser, så mangler du noget der er nemt at pakke til flyveturen, bilrejsen eller til at tage med ud at spise, er der kreative legetøj Tiger Tribe med Tiger Tribe overføringsbilleder, Tiger Tribe flytbare klistermærker og mindre farvesæt.

Tiger Tribe kreative æsker indeholder nok til at kunne lave Tiger Tribe kreative legetøj flere gange – så er der både til at beholde på barnets eget værelse og til at give til en heldig ven eller en fra familien.