LOVE bamser

Velkommen til vores hjertevarme samling af "LOVE bamser" fra Jellycat, det perfekte sted at finde en kærlighedserklæring i den sødeste bamseform. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
139 kr 450 kr
OK
Filter
Viser 1 - 13 af 13

Disse unikke bamser er mere end blot legetøj; de er bærere af kærlighed og glæde, designet til at sprede varme i hjerter hos både børn og voksne.

Fra Valentinsdag og barnedåbsgaver til bryllupsgaver og "bare fordi"-øjeblikke, byder Jellycats kollektion af kærlighedsfyldte bamser på utallige muligheder for at udtrykke dine dybeste følelser. Med en blanding af traditionel charme og moderne flair, er hver bamse omhyggeligt skabt for at være en perfekt gave, der varer livet ud.

Valentins Dag Serien

I hjertet af Jellycats samling ligger Valentins serien, en farverig parade af røde og pink bamsehjerter, der stråler af kærlighed. Med deres charmerende små arme og ben, samt udtryksfulde søde ansigter, venter disse bamser på at blive krammet og elsket. Tilgængelig i to størrelser, giver de dig mulighed for at finde den perfekte størrelse, der passer til din kærlighedserklæring. Det yndige røde hjerte vedhæng tilføjer et romantisk touch til hverdagen, mens den populære røde hjerte taske med skulderrem er en favorit blandt piger, der ønsker at bære deres hjerte på en stilfuld måde.

Den charmerende Love-Me hummer, med sine hjerteformede klør, tilføjer et legende og humoristisk element til Valentinsdagen. Denne unikke skabning er et bevis på Jellycats kreative tilgang til design og deres evne til at omdanne selv de mest uventede karakterer til budbringere af kærlighed.

Bashful Serien

Bashful serien tager en romantisk drejning med de nye hvide Bashful kaniner, der forsigtigt holder et lille rødt hjerte mellem deres bløde poter. Disse elegante kaniner, tilgængelige i to størrelser, er symbolet på uskyldig kærlighed og ømhed. De mindre Bashful kaniner i lyserøde nuancer, som hver især holder et delikat blossom hjerte, er en hyldest til de første spæde kærlighedsfølelser og barndommens uskyld.

Hver Bashful kanin har sin egen personlighed, hvilket gør dem til mere end blot bamser; de bliver til trofaste venner og kærlige følgesvende gennem livets forskellige faser. Det er denne særlige forbindelse, der gør Bashful serien til en favorit blandt samlere og kærlighedsbudbringere over hele verden.

Bryllupsserien

Bryllupsserien fra Jellycat fejrer kærligheden i dens mest storslåede form. Med fejende flotte bryllupskager, funklende diamantringe og rene hvide hjerter, er denne serie designet til at fange essensen af et bryllup. Disse bamser er ikke blot dekorative elementer; de er evige minder om kærlighedens forpligtelse og glæden ved at dele sit liv med en anden.

Disse kærlighedsfyldte kreationer er ideelle som bryllupsgaver, forlovelsesgaver eller endda som en unik måde at forny dine løfter på. Med et tvist af humor og charme, inviterer Amuseable bryllupskagen og diamantringen til et smil og en påmindelse om, at kærligheden er det, der virkelig betyder noget.

Romantiske Eventyr Bamser

Eventyrbamserne fra Jellycat bringer kærlighedens magi til live med et touch af eventyr og fantasi. Forskellige frøer med kroner, klar til at blive forvandlet til prinser af et kys, er blot et eksempel på, hvordan Jellycat spiller med eventyrtemaer for at skabe unikke kærlighedssymboler. Disse bamser er perfekte for børn og voksne, der stadig tror på eventyr og de uventede veje, kærligheden kan tage.

Hver eventyrbamse er en invitation til at drømme stort og tro på kærlighedens forvandlende kraft. De tjener som påmindelser om, at hver dag er en chance for at skrive din egen kærlighedshistorie, fyldt med eventyr, magi og ubetinget kærlighed.

Jellycat's LOVE bamser

Hver eneste bamse i Bandittens "LOVE bamser" kategori fra Jellycat er nøje udvalgt for sin evne til at fange hjertet og sjælen i kærlighedens mange former. Fra de blideste kærtegn til de mest lidenskabelige erklæringer, disse bamser er skabt for at udtrykke de følelser, der ofte er for dybe til ord.

Vores fine udvalg af Jellycat bamser inviterer dig til at udforske kærlighedens mangfoldighed og finde den perfekte måde at sige "Jeg elsker dig" på, hvad enten det er gennem en Valentinsdag gave, en bryllupsoverraskelse, eller bare en spontan gestus af kærlighed. Lad disse bløde budbringere af kærlighed hjælpe dig med at udtrykke dit hjertes inderste følelser og bringe mere kærlighed ind i verden, én bamse ad gangen.

Velkommen til Bandittens verden af LOVE bamser fra Jellycat, hvor kærligheden fejres i alle dens former, og hvor hvert kram er en historie værd at fortælle.