Tennis børneur - Grøn silikone rem

Tennis børneur - Grøn silikone rem

219,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Dyk ned i den spændende verden af tennissport med dette friske grønne børneur, der er dekoreret på urskiven med en tennisbold og en tennisracket!

Dette analoge 3-viser ur viser ikke kun tiden, men også vække passionen for spillet på tennisbanen. Det forener stil, funktionalitet og holdbarhed og vil helt sikkert erobre hjertet af små tennisfans.

Urets lysegrønne urkasse er fremstillet i robust plastik, mens bagsiden er lavet af rustfrit stål, hvilket yderligere styrker huset. Dette garanterer ikke kun lang levetid, men også høj modstandskraft mod stød og fald - ideelt til det intense spil på tennisbanen.

Børneurets samlede længde er 22,5 cm, urkassens diameter er 32 mm, og højden 10 mm. Med en rembredde på 16 mm sidder uret behageligt på håndleddet af den lille tennisspiller uden at virke for klodset. Den praktiske lukning med spænde sikrer en sikker pasform og gør det let for barnet at tage uret af og på. Det grønne, fleksible silikonerem er behageligt at have på og slidstærkt, perfekt til den aktive hverdag for små sportsfolk.

Med en vandtæthed på 10 bar er dette armbåndsur klar til alle eventyr, om det er leg på tennisbanen eller en dukkert i det kølige vand efter en varm kamp. Man behøver ikke bekymre sig om vandsprøjt - dette ur holder stand. Det højkvalitets kvartsurværk sikrer præcis tidsmåling og bringer legende tættere på barnet begrebet tid. Dette tennis børneur er ikke kun en tidsmåler, men også en ledsager til spændende spil og passionerede kampe på tennisbanen.

Bemærk! Der ydes ingen garanti på batterier.

Produkt information

Alder 5-6 år - 9-10 år
Mål 22,5 x 1,6 cm - Urkasse Ø 10 mm
Reference V23A-016VY