Dinosaur YoYo med lys

79,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Oplev den klassiske YoYo på en helt ny måde med dette sjove stykke legetøj fra Spiegelburg. Med et sejt billede af en T-rex dinosaur på siden og lysende effekter, vil denne YoYo helt sikkert imponere dinoelskende børn i alle aldre!

En yoyo er et legetøj, som typisk består af en kugleformet del, som er forbundet til to flade plader ved hjælp af en aksel. Yoyo'en bruges ved at binde en snor omkring akslen og trække den nedad, hvilket sætter yoyo'en i rotation. Når snoren slippes, vil yoyo'en bevæge sig opad, og samtidig trække snoren med sig.

Yoyo'en er et populært legetøj over hele verden, og der findes mange forskellige typer og stilarter. Nogle yoyo'er er designet til at lave tricks og stunts, mens andre er mere velegnede til at lege med og rulle op og ned af snoren. Der er også yoyo'er i forskellige størrelser og vægte, hvilket kan påvirke deres bevægelser og hastighed.

Historisk set stammer yoyo'en fra gamle kulturer, hvor den blev brugt som et våben eller som en legetøj til at træne børn i koordination og balance. I dag er yoyo'en stadig et populært legetøj og en hobby for mange mennesker, og der findes endda internationale konkurrencer, hvor yoyo-spillere kan vise deres evner og tricks.

Med en god størrelse og glat overflade er denne YoYo nem at bruge og perfekt til alle, der ønsker at lære den spændende kunst af YoYo. Brug den til at udføre imponerende tricks og imponere dine venner og familie med dine færdigheder.

Dinosaur YoYo'en er også super sjov for børn og voksne at lege med sammen. Med dens lysende effekter kan I lege og have det sjovt både indendørs og udendørs, når det bliver mørkt.

Så hvis I vil have et sjovt og spændende stykke legetøj, som aldrig går af mode, så er Spiegelburgs YoYo med T-Rex motiv og lysende effekter det helt rigtige valg!

Produkt information

Alder 5-6 år - +13 år
Mål4 cm - Ø: 7 cm
Reference18539
MærkeSpiegelburg