12 stk. tuscher med babygreb (vaskbare) - Fra 2 år

89,95 kr

1 anmeldelse

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

12 stk. Carioca gode tuscher med babygreb! Disse tuscher er perfekte til børn fra 2 år og opefter, og der er specielt designet til at være sikre og nemme at bruge for selv de mindste børn.

Vores vaskbare tuscher fra mærket Carioca er ideelle til børn, der elsker at udforske deres kreative side uden bekymringer. De er udstyret med babygreb, der er specielt tilpasset små hænder, hvilket giver en behagelig og ergonomisk skriveoplevelse. Disse babygreb gør det nemmere for børnene at kontrollere bevægelserne og hjælper med at forbedre deres finmotoriske færdigheder.

Vi forstår, at sikkerhed er afgørende, når det kommer til børns produkter, derfor er vores Carioca tuscher nøje udvalgt og sikkerhedsgodkendt til de mindste børn. Du kan have fuld tillid til, at vores tuscher opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Med disse vaskbare tuscher behøver du ikke bekymre dig om pletter på tøjet eller huden. De er nemme at vaske af med vand og sæbe, så børnene kan udforske deres kreativitet uden grænser.

Giv dit barn muligheden for at udtrykke sig gennem kunst og farver med vores 12 stk. Carioca tuscher med babygreb. Bestil dem i dag og lad kreativiteten blomstre! Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Bemærk: Husk altid at holde opsyn med børnene, når de bruger tuscher, og sikre at låget er sat ordentligt på efter brug.

Produkt information

Alder 1-2 år - 3-4 år
Reference 42814 (809428)
Mærke Carioca