Billedlotteri med tal - Lærespil 4-6 år

99,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev magien ved læring gennem leg med Djeco's fantastiske spil: Billedlotteri med tal - det perfekte valg til små skattejægere i alderen 4-6 år! Dette spil er ikke bare sjovt og underholdende, det er også en enestående måde at introducere børnene til fascinerende talverden.

Forestil dig, at dine små poder kan udforske, tælle og lære tal samtidig med, at de dykker ned i en verden af spænding og udfordringer. Billedlotteri med tal er det perfekte spil til at styrke deres talforståelse på en interaktiv og sjov måde. Lad dem tælle kaniner, matche med det rigtige antal og eksperimentere med terningøjne for at finde den perfekte brik.

Med dette lærerige spil fra Djeco kan du give dit barn en vigtig begyndelse på matematikkens vidunderlige rejse. Billedlotteri med tal er en skatteø til sjov og læring, hvor hvert spil øger deres evner og styrker deres selvtillid. Djeco er kendt for deres engagement i at skabe spændende, lærerige spil, der virkelig engagerer børnene.

Så tag din lille opdagelsesrejsende med på en rejse ind i talens forunderlige verden. Djeco's Billedlotteri med tal vil være en gave, der giver og giver igen, mens dit barn udforsker, lærer og vokser. Lad legen begynde, og se dit barn blomstre med Djeco.

Produkt information

Alder 3-4 år - 5-6 år
Mål 14,5 x 19,5 cm
Reference DJ08258
Mærke Djeco