Perlix lær at tælle - Lærespil (4-8 år)

185,00 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Træd ind i en verden af tal med Djeco's fantastiske lærespil: "Perlix Lær at Tælle." Dette spil er en vidunderlig rejse i tal og talforståelse, skabt specielt til børn i alderen 4-8 år. Med "Perlix Lær at Tælle" bliver læring en sjov og spændende oplevelse.

På kortene finder man for eksempel en skøn verden af hunde og hundehuse. Udfordringen? Tæl hvor mange af hver der er på kortet. Med den smarte kugleramme lærer du ikke bare at tælle, men du får også en praktisk og visuel måde at forstå tal på. Er du klar til at tage udfordringen op? Når du er færdig med at tælle, vend kortet om og se om du har fået det rigtigt.

Djeco har skabt dette lærespil med omhu og kreativitet, og det er perfekt til at opbygge en stærk fundament for talforståelse hos dit barn. "Perlix Lær at Tælle" er mere end bare et spil – det er en bro til matematikkens forunderlige verden. Djeco er kendt for deres engagement i at skabe læringsoplevelser, der er både sjove og pædagogiske.

Så lad os begynde at tælle sammen! Giv dit barn en fantastisk start på talens rejse med Djeco's "Perlix Lær at Tælle." Det er ikke bare et spil, det er et værdifuldt redskab til at udvikle talforståelse, tælleevner og en kærlighed til læring. Djeco har skabt et mesterværk, der vil glæde både børn og forældre.

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål 14,5 x 19,5 cm
Reference DJ08348
Mærke Djeco