Fluesvamp Loppespil - Klassisk spil

99,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Sødt loppespil fra Spiegelburg"

Dette spil er en tidløs klassiker, der har underholdt børn og voksne i generationer, og nu er det din tur til at blive en del af legen. Her gælder det om at have finmotorikken og koncentrationen i orden.

Oplev timevis af sjov og underholdning med dette klassiske loppespil! Spillet består af 4 store og 24 små "lopper", og det gælder om at få de små plastik lopper smuttet op i paddehatten ved hjælp af de store lopper. Det er en strategisk og taktisk udfordring, der kræver både held og dygtighed for at vinde.

Spiegelburgs loppespil kommer i en rigtig fin trææske, som er udformet som en paddehat. De små farverige plastbrikker kan opbevares inde i æsken, så du nemt kan tage spillet med dig overalt. Uanset om du spiller det alene eller med dine venner, vil du elske den sjove og spændende atmosfære, som dette spil skaber.

Så hvorfor vente? Køb Spiegelburgs klassiske loppespil i dag og begynd at hoppe rundt på spillebrættet med dine venner og familie. Det er en sjov og udfordrende måde at tilbringe tid sammen på og en perfekt måde at skabe minder, som vil vare livet ud.

Loppespillet er også en supergod gaveidé, der nok skal gøre lykke!

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
Reference 15427 (SP15427)
Mærke Spiegelburg