Bomuldshjerte - Makeup fjerner

49,95 kr

9 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Denne søde hjerteformede makeup-fjernepude er lavet af ultrablød mikrofiber og den er rigtig god til at fjerne børnenes makeup.

Det lyserøde hjerte har en strop, der gør det nemt at hænge den til tørre efter brug. Makeup-puden er maskinvaskbar, så den kan genbruges, og når den er blevet vasket er den klar til næste makeup-session! 

Alle Oh Flossy makeup- og ansigtsmaling-produkter er vandopløselige, og denne søde hjerteformede pude gør fjernelsen endnu lettere og sjovere!

For at bruge makeup-puden, skal man fugte den med vand og massere den forsigtigt over ansigt, øjne og hals for at fjerne makeup og urenheder. Man kan bruge begge sider af puden om nødvendigt. Når barnet er færdig, skal hjertet skylles med mild sæbe og hænges til tørre ved hjælp af stroppen. På denne måde kan man let gentage processen og genbruge puden. En nyttig tip er at vaske puden i vaskemaskinen hver 3.-4. brug for at holde den helt ren. Den tåler ikke tørretumbler.

Bomuldshjeretet er 100% kemikaliefri, vegansk og velegnet til alle hudtyper. Den er genanvendelig og kan erstatte op til 500 engangsservietter. Emballagen har genluk og kan bruges til opbevaring.

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
Mål Emballage: 11 x 18 cm
Reference FL137963
Mærke Oh Flossy