Deluxe make-up sæt - (Øjenskygger, blush & læbestift)

279,95 kr

10 stk. på lager i webshop og butik

5 anmeldelser

Beskrivelse

Et fantastisk Deluxe make-up sæt til børn, der elsker at klæde sig ud og lege - og til glæde for de forældre, der ønsker at beskytte børnenes hud mod skrappe voksenprodukter.

Det ikoniske Deluxe Makeup Set til børn er Oh Flossy's mest populære make-up sæt, og vi kan godt forstå hvorfor! Æsken inkluderer 5 naturlige øjenskygger til børn (Pearl Shimmer, Turquoise Shimmer, Mint Shimmer, Purple og Pink), 1 naturlig blush i pastel pink til kinderne, samt 1 naturlig vegansk læbestift i pink. Derudover medfølger 3 applikatorer, så make-uppen kan blive smukt fordelt.

Hvert lille makeup-krukkelåg er dekoreret med søde ansigtsikoner, der gør det let for børn at identificere, hvad hvert produkt er beregnet til. Dette tilføjer en ekstra dimension af selvstændighed til legen. Farverne er i søde, skinnende og klare nuancer.

Oh Flossy blev etableret i 2017 af en iværksættermor fra Australien, der ledte efter et naturligt alternativ til børnemakeup til hendes egne børn. Virksomhedens makeupprodukter er skabt i samarbejde med en førende kosmetikudvikler, og de er alle produceret uden brug af kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, for at sikre ekstra skånsomhed mod barnets hud. Alle makeup-produkterne er lette at fjerne uden hård skrubning eller brug af makeupfjerner - vand er alt, hvad der kræves! 

Deluxe make-up sættet kommer i en luksuriøs æske med smart magnetlukning til nem opbevaring. Det er den perfekte gave til ethvert barn, som elsker at klæde sig ud og pynte sig!

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Reference FL185224
Mærke Oh Flossy