Little Baby Congrats - Lille barselskort & kuvert - Lagom

Little Baby Congrats - Lille barselskort & kuvert

25,00 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Dette søde lille hvide barselskort og den medfølgende kuvert er den perfekte måde at udtrykke dine hjertelige lykønskninger på. Forsiden af kortet prydes af tre smilende ansigter og en tekst i skinnende guldbogstaver, der siger: "And Then There Were 3. Little Baby - Congrats!".

Dette kort er designet til at fejre den vidunderlige ankomst af en ny lille baby og ønske lykønskninger til de stolte forældre. Det udtrykker den store glæde og betydning af at byde det nye familiemedlem velkommen og markerer starten på et nyt og spændende kapitel i deres liv.

Indersiden af kortet er blank, hvilket giver dig mulighed for at tilføje dine personlige lykønskninger og hilsener. Du kan udtrykke din begejstring, dele gode ønsker og sende kærlige ord til den nye familie, der har udvidet sig.

Tag dette søde lille hvide barselskort og lad det være dit budskab om glæde, kærlighed og lykke til den nye baby og de lykkelige forældre. Lad det være en symbolsk gestus, der viser, hvor meget du deler deres glæde og ønsker dem alt det bedste i deres nye rolle som familie på tre.

Produkt information

Mål 9,50 x 12,50
Reference 4754
Mærke Lagom Design