Whenever We Hang Out - Kort & kuvert - Ashkahn

Whenever We Hang Out - Kort & kuvert - Ashkahn

35,00 kr

5 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

ASHKAHN er en talentfuld kunstner og designer, der er kendt for sin unikke og legesyge stil. Han skaber kunstværker og design, der er fyldt med farve, humor og budskaber om positivitet og glæde. Hans kreative illustrationer og typografiske kompositioner er blevet en favorit blandt mange, og hans designs bruges på forskellige produkter.

Kortet, er et sjovt og interaktivt kort fra ASHKAHN. Med teksten "Whenever we hang out" og de to bokse, der angiver "Fun" og "Boring", er det et kort, der bringer smil og latter. Kortet inviterer afsenderen til at tilføje deres personlige touch ved at vælge, hvilken boks der passer bedst til deres oplevelser med modtageren. Den hvide inderside giver masser af plads til at skrive en personlig besked og dele sjove minder eller planlægge kommende eventyr.

Dette kort er velegnet til mange forskellige lejligheder, hvor man ønsker at udtrykke glæde, venskab og gode tider. Det kan bruges til fødselsdage, venskabsdage, jubilæer, eller endda som en simpel overraskelse for at bringe smil og opmuntre til sjov og leg. Den medfølgende pink kuvert tilføjer en ekstra touch af charme og gør kortet endnu mere iøjnefaldende.

ASHKAHN's design er kendt for at bringe en fornemmelse af lethed og glæde ind i hverdagen, og dette kort er ingen undtagelse. Det er et fantastisk valg for dem, der ønsker at sende en positiv og humoristisk hilsen til en ven, familiemedlem eller enhver, der sætter pris på kreativitet og sjov.

Produkt information

Mål 10,5 x 14 cm
Reference AC0244