Nyhed
Sol - Amuseables blød spilledåse - 22 cm

Sol - Amuseable blød spilledåse - 22 cm

339,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev den charmerende og beroligende Baby Jellycat "Sol - Amuseable blød spilledåse", der er designet til at fange hjertet og sanserne hos de mindste. Denne unikke spilledåse har et indbydende smil og bløde stråler, hvilket gør den til den perfekte ledsager for dit barn, både dag og nat. Spilledåsen er udstyret med en sød, original Jellycat melodi, som aktiveres, når den smilende sky trækkes ned. Når melodien spiller, svæver skyen langsomt op mod solen, hvilket tilbyder visuel og auditiv stimulering for dit barn.

Fremstillet af superblød plys, er denne spilledåse ideel for babyers følsomme hud og sikker for dit barn at røre ved og kramme. Den praktiske design inkluderer en robust velcro-strop på toppen, der gør det nemt at hænge spilledåsen op over vuggen, i bilen, eller ethvert sted, der kunne trænge til et lille strejf af solskin og musik.

Er du på udkig efter den perfekte gave til en nyfødt, en barselsgave, eller måske en dåbsgave? Baby Jellycat "Sol - Amuseables blød spilledåse" er et oplagt valg, der kombinerer funktionalitet med et yndigt design og vil uden tvivl blive modtaget med begejstring af både forældre og barn.

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - 1-2 år
Mål 20 x 20 cm
Reference MP4SUN
Mærke Jellycat