Nyhed
Crazy Town - Observationspuslespil 200 brikker & plakat

Crazy Town - Observationspuslespil 200 brikker

119,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Dybt inde i denne puslespilsverden - Crazy Town - Observationsgulvpuslespil med 200 brikker - udfolder der sig en fortryllende storbyscene, rig på farver og livlige figurer. Med hver brik, der passer perfekt ind i sin plads, træder en legeplads med søde og charmerende figurer frem i al sin pragt.

Dette puslespil er ikke kun en leg; det er en opdagelsesrejse. Når det store puslespil endelig er samlet, inviteres barnet ind i en verden af leg, hvor de kan lade deres fantasi løbe vildt og udforske hver krog af dette spændende univers. Puslespillets periferi er omkranset af en broget palet af farver, mønstre og forskellige figurer, der venter på at blive opdaget. Her er en udfordring: Kan barnet finde dem alle?

Designet med omhu og med sans for børns udvikling er dette puslespil velegnet til børn fra 3 år og opefter. Med målene 61 x 38 cm er det et flot puslespil.

Puslespillet leveres i en flot æske, og det er en en oplagt gaveide. Djeco har skabt mere end bare et puslespil; de har skabt et værktøj til sjov, udforskning og læring, alt sammen smukt pakket ind i én.

Produkt information

Alder 5-6 år - 11-12 år
Mål 61 cm x 38 cm
Reference DJ07462
Mærke Djeco