Flyvemaskine med fjernbetjening & figurer (18 mdr.-3 år) - Kinder & Kids

Flyvemaskine med lys, lyd & fjernbetjening (18 mdr.-3 år) - Kinder & Kids

479,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Denne flotte multifunktionelle flyvemaskine fra Kinder & Kids, er skabt til små opdagelsesrejsende, og den leveres med fjernbetjening samt spændende lys- og lydeffekter.

Flyvemaskinen er udstyret med en pilot, en passager og et bagagerum, der nemt kan åbnes. Flyvemaskinen er dansk designet i fine, nordiske farver og den har et blødt, tiltalende design.

De særlige egenskaber inkluderer muligheden for at trykke på kaptajnens hoved for at starte flyet med musik, og tryk igen for at stoppe musikken. Kaptajnen kan også fjernes fra flyet og bruges til leg separat. Ved at trykke på passagerens hoved kan han også fjernes fra flyet, og ved at trykke på knappen foran ham, kommer der en sjov lyd.

Flyet har en knap til at skifte mellem automatik og fjernbetjening, samt et håndtag til at styre takeoff. Når man skubber håndtaget fremad, producerer flyet en lyd, der indikerer, at det letter, og når håndtaget skubbes tilbage, stopper lyden. Der er også en sensor foran, der registrerer genstande og ændrer retning samt en knap med yderligere lyde og effekter. Den medfølgende fjernbetjening giver mulighed for sikker styring af flyet.

Aktivitetslegetøjet fremmer læring gennem leg og understøtter rollespil, finmotorik og øje-hånd-koordination, logisk tænkning, fordybelse og kreativitet. Flyvemaskinen er derfor en fantastisk god gaveide.

Flyvemaskinen er designet uden skarpe kanter og er fremstillet i plastik af høj kvalitet, der er nemt for små børnehænder at håndtere.

Bemærk: Bruger batterier (4 x 1.5V AA og 2 x 1.5V AAA). Disse medfølger ikke.

Produkt information

Alder 1-2 år - 3-4 år
Mål 21 x 18 x 15 cm
Reference K10117
Mærke Kinder and Kids