XL Aktivitetspyramide med musik, lys & spil (18 mdr.-3 år) - Kinder & Kids

599,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Denne imponerende XL Aktivitetspyramide fra Kinder & Kids, er en multifunktionel skattekiste med fem sider fyldt med en verden af sjove spil, lys, musik og lydeffekter, skabt til de børn i alderen 18 mdr. op til 3 år. 

Denne aktivitetspyramide gemmer på hele 18 forskellige underholdende spil, der er skabt til at fremme barnets finmotorik, nysgerrighed, problemløsningskompetencer og fantasi. De flotte, iøjnefaldende farver og det bløde, indbydende design er med til at gøre denne pyramide til en fornøjelse for både øjne og hænder.

Pyramiden er udstyret med en tænd/sluk-knap, der aktiverer en glad melodi, dyrelyde og spændende lyseffekter. På toppen findes et spejl og farvede perler, der kan flyttes rundt efter barnets ønske. Der er også en tavle til at tegne på, hvor tegningerne nemt kan fjernes igen. Et tandhjul med håndsving giver mulighed for drejning og leg, mens animationen af fly i bevægelse skaber en optisk illusion af et bevægende mønster, når barnet flytter firkanten.

Pyramiden indeholder også interaktive spil, herunder 'Flyt og find dyr', hvor barnet kan skubbe bladene på et platantræ og høre forskellige dyrelyde som fuglens kvidren, kattens mjaven, elefantens trutten og meget mere. Alle dyrelyde afsluttes med en munter melodi og lyseffekter.

Derudover inkluderer den sjove aktivitetspyramide et krokodilleklaver og en nodeknap, der ved tryk igangsætter farve og lyseffekter.

Legetøjet er designet uden skarpe kanter, fremstillet i plastik af højeste kvalitet og er tilpasset små børnehænder.

Giv barnet mulighed for at udforske og lære med denne fantastiske XL Aktivitetspyramide, der er fyldt med endeløse timer af sjov, læring og kreativitet!

Bemærk: Legetøjet bruger 3 x 1,5V AA. Disse medfølger ikke.

Produkt information

Alder 1-2 år
Mål 29,5 x 28 x 22,5 cm
Reference K10233
Mærke Kinder and Kids