Skovens dyr - Søg & find puslespil 64 brikker

189,95 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Udforsk skovens magiske verden med vores fantastiske puslespil "Skovens Dyr" fra Mudpuppy! Dette charmerende puslespil består af 64 brikker og er rigt dekoreret med søde illustrationer af skovens beboere, herunder bjørne, ugler, pindsvin, egern og ræve. De flotte klare farver og detaljerede billeder gør det til en fornøjelse at lægge puslespillet, og når det er færdigt, åbner en verden af spændende opdagelser sig.

Efter at have sat puslespillet sammen, kan børnene udforske kanten af rammen og lede efter de ca. 40 forskellige arter af skovens dyr, planter og objekter der matcher illustrationerne. Med en medfølgende oversigt kan barnet studere de forskellige ting, hvis navne er angivet på engelsk.

Mudpuppys puslespil er produceret med omtanke for miljøet – de 64 brikker er lavet af 90% genbrugspapir, phthalatfri og trykt med giftfri maling. Dette puslespil er ikke kun sjovt at lægge, men det giver også børnene mulighed for at træne deres hånd-øje koordination.

Puslespillet leveres i en robust kasse med et mat foto af puslespillet, hvilket gør det ideelt til opbevaring. Dette bæredygtige Søg & find puslespil fra Mudpuppy er ikke blot en underholdende aktivitet, men også en fantastisk gaveidé, der med garanti vil sprede glæde!

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål 58 cm x 40 cm
Antal brikker 64 brikker
Reference 355579
Mærke Mudpuppy