Æsel - Pivdyr

89,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Mød det bedårende Æsel Pivdyr fra Lilliputiens – en skøn og interaktiv rangle, der bringer smil og sjov til de mindste. Dette kærlige pivdyr er ikke kun en rangle, men også en kilde til både underholdning og sanselig udforskning for babyer i alderen op til 2 år. Med sine dimensioner på 15 x 8 cm er æslet den perfekte størrelse til små hænder.

Dette søde mørkeblå æsel bærer stolt en gul hat og har et hyggeligt udtryk, der vil fange enhver babys opmærksomhed. Når barnet trykker let på æslets mave, udsender det en livlig pivlyd, der fremkalder glæde og fascination. Dette interaktive element stimulerer barnets nysgerrighed og sanser, hvilket gør ranglen til en skøn kilde til leg og læring.

De bløde ører og manke på æslet er ikke kun sjove at nulre, men giver også babyen mulighed for at udforske forskellige teksturer. Æslet er mere end blot en legetøj – det er en kammerat til små eventyrere, der opmuntrer til taktile opdagelser og tryghed.

Lilliputiens er kendt for at skabe produkter af høj kvalitet, der tager hensyn til detaljerne, og dette æsel med lyd er ingen undtagelse. Med sin charmerende personlighed og interaktive elementer vil legetøjet bringe timevis af glæde og leg til babyens udviklingsrejse.

Giv dit lille barn en oplevelse af sjov og sanselig udforskning med Æsel Pivdyr fra Lilliputiens – en trofast følgesvend til de tidlige år af eventyr og læring.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 6-12 mdr.
Mål 15 cm x 8 cm
Reference 83256
Mærke Lilliputiens