Hjorten Stella - Rangle ophæng - Lilliputiens

Dådyret Stella - Rangle ophæng

145,00 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Træd ind i en fortryllende verden med Dådyret Stella – en elskelig rangle skabt af Lilliputiens, der vil vække glæde hos små eventyrere i alderen fra nyfødt op til 1½ år. Stella er mere end bare en rangle; hun er en blød og venlig følgesvend, der hænger smukt oppe over baby, med sine brune og orange varme farver og små blomster detaljer på ophængssnoren.

Stellas ansigt er fyldt med varme og nysgerrighed, og hun inviterer til leg og udforskning. Med en nænsom farvepalet, der udstråler ro og tryghed, indbyder Stella til en verden af sanselige opdagelser.

Den fine detalje af en lille ring i Stellas poter tjener ikke kun som en bidering, men også som et greb, som det lille barn kan trække i for at sætte ranglen i bevægelse. Hver bevægelse vækker latter og interesse, når Stella ivrigt ryster sig og stiger opad af sig selv. Dette skaber øjeblikke af frydefuld forundring og smil.

Et lille klokkeelement sidder fint på toppen af Dådyret Stella og afgiver en let klingende lyd, der bringer en ekstra dimension af leg og sanselig udforskning til legetøjet.

Lilliputiens er kendt for sin opmærksomhed på detaljerne og kvaliteten af deres produkter, og Stella er ingen undtagelse. Hendes yndefulde udseende og unikke personlighed gør hende til en kær ven, der vil følge med i mange stunder af leg og udvikling i babys første år.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 6-12 mdr.
Mål 18 cm
Reference 83437
Mærke Lilliputiens