Crazy Faces - Hjernevrid spil med 40 udfordringer (5-99 år)

119,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Dyk ned i en verden af skøre ansigter med "Crazy Faces" fra Djeco – det ultimative hjernevridende spil med 40 spændende udfordringer, der passer til alle fra 5 til 99 år. Dette spil er en del af vores Hjernegymnastik kategori, hvor sjov og udfordrende træning for hjernen går hånd i hånd.

"Crazy Faces" er skabt til at sætte din kreativitet og logiske tænkning på prøve. Ved hjælp af delene fra forskellige skøre og sjove ansigter, skal man sammensætte monstre, der får fantasien til at flyve og latteren til at bryde ud. Spillet udfordrer spilleren til at kombinere og matche ansigtsdele – og det er her det bliver rigtig spændende.

Med både en forside og en bagside til hver ansigtsdel er der utallige kombinationsmuligheder, men pas på – der er kun én rigtig løsning til hver udfordring! Det kræver både koncentration og en god portion tænketid at finde den perfekte kombination, der skaber det sjoveste og mest bizarre monster.

"Crazy Faces" bringer latter og kreativitet sammen i et enkelt spil. Det er ikke bare en underholdende måde at udfordre barnets hjerne på, men det giver også mulighed for at udfolde den indre kunstner og lade fantasien løbe vildt.

Produkt information

Alder 5-6 år - +13 år
Antal deltagere 1 spiller
Reference DJ08591
Mærke Djeco