Rødhåret Cristi dukke i blomstret kjole & sorte sko - 32 cm

Rødhåret Cristi dukke i blomstret kjole & sorte sko - 32 cm

699,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Den yndigste rødhårede dukke fra Paola Reina - Cristi. Dukken måler 32 cm og er den perfekte følgesvend til leg og fantasi.

Cristi er velsignet med det mest fantastiske røde, lange hår, der stråler med en unik glans. Hendes grønne øjne og lange vipper tilføjer et ekstra strejf af charme til hendes udseende. Hendes skønhed og unikke træk gør hende til en af de mest mindeværdige dukker i Paola Reina's Amiga-kollektion.

Dukken er iført en fin kjole med søde naturillustrationer samt flæser om halsen og håndled, hvilket tilføjer en feminin detalje. Cristi bærer også blå strømper og sorte snøresko, der giver hende et romantisk og old-school look. Amiga dukkens stil er en hyldest til det tidløse og klassiske, der fremhæver Cristis unikke personlighed.

Dukken leveres i en gaveæske. Som med alle andre dukker fra Amiga-serien er Cristi skabt med fokus på den bedste kvalitet. Materialerne, der bruges til hendes fremstilling er af højeste standard, hvilket sikrer holdbarhed og sikkerhed.

Den rødhårede dukke, Cristi, er en af de mest smukke dukker i Paola Reina's Amiga-kollektion. Hendes unikke udseende og charmerende personlighed gør hende til en sand skønhed, der vil bringe glæde og fantasi til barnets legeverden.

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Mål 32 cm
Reference 04852
Mærke Paola Reina