Stor F1 racerbil med lyd & lys - Bil med skub-frem funktion - Assorterede farver

119,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Denne imponerende F1 racerbil vil tage dit barns leg til næste niveau! Med lyd- og lysfunktioner, der efterligner de virkelige racerbiler, vil dit barn føle sig som en rigtig racerkører, når de leger med denne bil.

Denne legetøjsbil er også udstyret med en skub-frem funktion, der giver en ekstra spænding til legen. Dit barn kan føle sig som en racerkører, når de skubber bilen frem og ser den accelerere afsted på banen.

Denne F1 racerbil er lavet af plast og fås i tre forskellige farver - klassisk rød, blå og sølv - så dit barn kan vælge sin favoritfarve. Bilens størrelse på 20 cm i længden og i skalaen 1:18, gør den til en perfekt størrelse til små hænder.

Denne legetøjsbil er også nem at opbevare og transportere takket være den flotte gaveæske, den leveres i. Så det er også en fantastisk gave til et barn, der elsker racerbiler og motorsport.

Kort sagt er denne F1 racerbil med lyd- og lysfunktioner, skub-frem funktion og i flotte farver en perfekt gave til et barn, der elsker at lege med biler og drømmer om at være en racerkører.

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål 20 cm - 1:18
Reference 61229