1 stk. Traktor - Metalbil med træk-tilbage funktion

1 stk. Traktor - Metalbil med træk-tilbage funktion - Assorterede farver

69,95 kr

2 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Denne traktor metalbil er en fantastisk legetøj til børn, der er fascineret af landbrug og tunge køretøjer. Den imponerende bil er designet med en træk-tilbage funktion, der giver den en realistisk og spændende effekt, når den kører afsted på gulvet.

Bilen er fremstillet i metal og fås i assorterede farver - grøn, blå og sort - hvilket gør den til en sjov og farverig tilføjelse til ethvert børneværelse. Denne modelbil har en størrelse på 10,3 cm i længden, hvilket gør den til en passende størrelse til små hænder og også let at transportere til legedates og andre legeoplevelser.

Traktor metalbilen er nem at betjene, så børn kan nyde at se bilen køre afsted på egen hånd. Den er også en sjov og spændende måde for børn at udforske deres interesse for landbrug og store køretøjer.

Alt i alt er denne traktor metalbil med træk-tilbage funktion en sjov og spændende måde for børn at udforske deres interesse for landbrug og køretøjer. Med dens metal konstruktion og træk-tilbage funktion vil den helt sikkert imponere børnene og tilføje et ekstra element af sjov og spænding til deres legeoplevelser.

Bemærk prisen er for 1 stk. Traktor - Metalbil med træk-tilbage funktion!

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål10,3 cm
Reference61132