1 stk. Hummer H2 (2005) 1:40 - Metalbil med træk-tilbage funktion

109,95 kr

0 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Denne Hummer H2 (2005) metalbil er en fantastisk legetøj til børn, der er fascineret af store biler og køretøjer. Den imponerende bil er designet med træk-tilbage funktion, der giver den en realistisk og spændende effekt, når den kører afsted på gulvet. Derudover kan dørene åbnes, så dit barn kan udforske bilens indre og skabe deres egen historie om, hvad der sker, når de kører rundt i denne kraftfulde bil.

Bilen er fremstillet i metal og fås i assorterede farver, hvilket gør den til en sjov og farverig tilføjelse til ethvert børneværelse. Denne modelbil er skaleret til en størrelse på 1:40, hvilket gør den til en passende størrelse til små hænder. Med dens mål på ca. 10 cm i længden er den også let at transportere til legedates og andre legeoplevelser.

Hummer H2 (2005) modellen er anbefalet til børn fra 3 år og opefter og er nem at betjene. Børn vil elske at lege med bilens træk-tilbage funktion og åbne dørene for at se, hvad der gemmer sig indenfor.

Alt i alt er denne Hummer H2 (2005) modelbil en sjov og spændende måde for børn at udforske deres interesse for store biler og køretøjer. Med dens metal konstruktion, træk-tilbage funktion og åbningsbare døre vil den helt sikkert imponere børnene og tilføje et ekstra element af sjov og spænding til deres legeoplevelser.

Produkt information

Mål12,5 cm
Reference61145