7-i-1 blå sammenklappelig spand med sandlegetøj - Compactoys

199,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Praktisk spand med tilbehør fra CompacToys!

Her får i hele 7 stk. sandlegetøj i én. Den flotte blå spand er sammenklappelig og nemt at tage med ud i sandkassen, ved stranden og lign.

Med dette sjove, grønne 7-i-1 strandsæt får barnet adgang til sandlegetøj, der giver en bred vifte af muligheder for kreativ leg. Sættet inkluderer en rummelig spand til at transportere og opbevare sand og vand, en sjov si, en lille rive til at skabe mønstre og former, en skovl til at grave og bygge sandslotte samt en "is-ske" til at skabe fantasifulde is-legetøj. Derudover får barnet to formstøbninger, der ligner lækre vafler, så de kan forvandle sandet til fantasifulde isvafler.

Spanden kan indeholde 3 l og er elastisk og langtidsoldbar og lavet i bedste kvalitet. Den er ergonomisk tilpasset små barnehænder, og er fuldstændig fri for BPA.

CompactToys sandlegetøj kombinerer praktisk pladsbesparende design med en miljøvenlig tilgang ved at bruge genanvendelige materialer. Du kan være tryg ved, at dit barn kan udforske en verden af kreativitet og sjov med et produkt, der er designet og testet for at opfylde de strengeste sikkerhedsstandarder, og som forener glæde, bæredygtighed og kvalitet i ét enkelt sæt.

Produkt information

Alder 1-2 år - 5-6 år
Mål3 l - sammenklappet 22 cm x 8-9 cm
Reference7in1-Blue