Pink & sølv prinsesse tiara - Udklædning

129,95 kr

1 anmeldelse

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Gør din lille prinsesse klar til at regere over kongeriget med denne smukke Pink & sølv prinsesse tiara fra Great Pretenders. Denne tiara er designet til at få enhver lille pige til at føle sig som en rigtig prinsesse, og dens lyserøde og sølvfarvede farver gør den til det perfekte tilbehør til enhver prinsesse udklædning eller eventyr.

Tiaraen er lavet af højkvalitetsmaterialer og er prydet med smukke lyserøde juveler og sølvfarvede detaljer. Detaljer som roser og lyserøde bånd, der gør denne tiara til den ultimative prinsesse tilbehør. Den er behagelig at bære, så din lille prinsesse kan føle sig som en rigtig prinsesse hele dagen.

Great Pretenders har gjort det til deres mission at skabe fantastiske produkter, der er sjove, flotte og giver børnene mulighed for at leve deres fantasier ud. Denne Pink & sølv prinsesse tiara er ingen undtagelse og er et perfekt eksempel på deres fantastiske håndværk og design.

Så hvis du leder efter den perfekte gave til din lille prinsesse, eller hvis du vil tilføje det sidste touch til hendes prinsesse udklædning, så er denne Pink & sølv prinsesse tiara det helt rigtige valg. Besøg vores legetøjsbutik Banditten på Østerbrogade 138 eller se vores store udvalg af tiaraer og andre fantastiske produkter fra Great Pretenders online.

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Reference11820
MærkeGreat Pretenders