Lav din eget blomster uro (7-12 år)

165,00 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Denne DIY-blomster mobile er perfekt til børn i alderen 7 til 12 år, der ønsker at tilføje lidt ekstra flair til deres værelse! Lavet af det franske firma Djeco, der er kendt for deres fantastiske kreative æsker, er denne mobile designet til at være både sjov og spændende at samle for de større børn.

Blomstermobilen er fyldt med smukke, stærke farver og er sikker på at pynte på ethvert værelse. Æsken indeholder alt, hvad du behøver for at samle mobilen, herunder farverige papirblomster, tråde og sommerfugle.

For at samle mobilen skal du blot følge de medfølgende danske instruktioner og samle blomsterne og trådene sammen. Det er en sjov og kreativ aktivitet, der kan gøres alene eller sammen med venner og familie.

Når mobilen er samlet, kan den hænges op i loftet og tilføje lidt ekstra farve og glæde til ethvert børneværelse. Så hvis du leder efter en sjov og kreativ måde at tilføje lidt ekstra flair til din teenagers værelse, er denne DIY-blomster mobile et fantastisk valg!

En mobil til at hænge i loftet er en type dekoration, som hænger ned fra loftet og typisk består af flere dele, der er ophængt i tråde eller snore. Mobiler kan have forskellige temaer eller designs, og kan omfatte alt fra farverige geometriske figurer til søde dyr eller blomster.

Mobiler kan bruges som en dekorativ og interaktiv måde at tilføje en sjov og unik touch til et værelse. De kan også hjælpe med at stimulere en babys syn og motoriske evner, eller blot tilføje en rolig og afslappende atmosfære til et rum.

Mobiler til børneværelser findes i mange forskellige størrelser og designs og kan laves i forskellige materialer såsom træ, stof eller papir. De kan også findes i mange farver og temaer, hvilket gør det let at finde en mobil, der passer til ethvert værelse eller enhver smag.

Her i Banditten har vi et stort udvalg i DIY "Do it yourself" æsker i vores kreative rum, og her kan vi præsentere en fantastisk æske med alt, hvad der skal bruges til at lave en flot blomsteruro, der vil pynte flot på værelset!

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Mål 25 cm x 40 cm
Reference DJ07992
Mærke Djeco