Lav dit eget solsystem uro (7-10 år)

165,00 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Denne DIY-uro med solsystemet er det perfekte projekt til børn i alderen 7 til 10 år, der elsker at udforske det ydre rum! I æsken finder du alt, hvad du behøver for at lave din egen uro, inklusive maling og klistermærker til at dekorere planeter, rumraketter og stjerner med.

Dette kreative projekt vil hjælpe med at stimulere børns fantasi og give dem en sjov og lærerig måde at lære om vores solsystem på. Børn kan bruge deres fantasi til at male og dekorere planeterne og rumraketterne, som de ønsker, og få en dybere forståelse af, hvordan solsystemet fungerer.

Efter at have malet og dekoreret planeterne og rumraketterne, skal børnene samle dem sammen med tråde og hænge dem op i den medfølgende himmel for at skabe deres egen unikke uro. Det er en sjov og kreativ aktivitet, som børn kan nyde sammen med venner og familie.

Denne DIY-uro med solsystemet er en fantastisk måde at bringe det ydre rum til dit børneværelse og skabe en unik og farverig dekoration, som børn vil elske at vise frem. Så hvis du leder efter en sjov og kreativ aktivitet, er denne uro et fantastisk valg!

Hos Banditten har vi et stort udvalg af DIY "Do it Yourself" æsker til børn fra 5-15 år i det kreative univers i vores legetøjsbutik på Østerbrogade 138. Du kan også se hele vores store udvalg af kreativt legetøj her i webshoppen.  

En fin gaveidé fra det franske firma Djeco til det kreative barn!

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Mål 25 cm x 40 cm
Reference DJ07993
Mærke Djeco