You´re Wonderful - Fødselsdagskort & kuvert - Lagom

You´re Wonderful - Fødselsdagskort & kuvert

29,95 kr

11 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Tillykke med fødselsdagen! "You're Wonderful!" kortet, et fint kort illustreret af den talentfulde kunstner Ruby Taylor. Dette kort er en kærlig og smuk måde at udtrykke, hvor vidunderlig og speciel fødselsdagspersonen er.

Kortet er lyseblåt og prydet med glimtende guld stjerner, der tilføjer en touch af magi og fejring. På forsiden af kortet står der også "Happy Birthday", der stråler af glæde og ønsker modtageren en lykkelig fødselsdag.

Kortets blanke indersider giver mulighed for at skrive en personlig besked. Med den medfølgende kuvert er det let at sende kortet og overraske og glæde fødselsdagspersonen.

Giv "You're Wonderful!" kortet til en ven, familiemedlem eller enhver, der fortjener at vide, hvor meget de betyder for dig. Det er en kærlig gestus, der vil bringe smil og varme følelser til fødselsdagsfesten.

Fejr fødselsdagen med en hyldest til fødselsdagspersonens unikke skønhed og vidunderlighed ved at vælge "You're Wonderful!" kortet. Lad det sprede glæde og mindeværdige øjeblikke på denne særlige dag.

Produkt information

Mål 11,50 x 16 cm
Reference 6714LAG
Mærke Lagom Design