Nyhed
Design & farvetryk en stoftaske (8-15 år) - Kreativ tin æske

Design & lær serigrafi farvetryk (8-15 år) - Kreativ tin æske

159,95 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

5 anmeldelser

Beskrivelse

Leder I efter en måde at transformere en kedelig gammel stofpose eller en almindelig t-shirt? Dette kit indeholder alt, hvad man behøver for at komme i gang med serigrafi! Dekorer eget tøj eller taske med dette DIY Serigrafi Kit!

"Design & farvetryk en stoftaske" sættet, en kreativ oplevelse pakket i en charmerende tinæske, perfekt for store børn og unge i alderen 8-15 år. Fra det innovative mærke Gift Republic kommer dette sæt, der åbner op for en verden af serigrafi, hvor større børn og unge kan forvandle en t-shirt eller fx. et stofnet til et unikt kunstværk.

Serigrafi er en spændende og kreativ proces, der gør det muligt for større børn og unge at udtrykke sig gennem design og farver. Det er ikke kun sjovt, men også en fantastisk måde at lære om grafisk design og håndværksmæssige teknikker på, hvilket gør det til en ideel aktivitet, der kombinerer kunstnerisk udfoldelse med praktisk læring.

Sættet indeholder alt, hvad der behøves for at komme i gang med serigrafi, herunder en trykskærm, seks acetatark til at skabe egne design, tre farver (magenta, gul og blå) for at tilføje liv og dynamik til kreationerne, en skraber til at påføre farven jævnt, og træfarveblandere, der hjælper med at skabe nye nuancer og effekter.

"Design & farvetryk en stoftaske" sættet inspirerer større børn og unge til at tænke kreativt, eksperimentere med farver og mønstre, og ikke mindst at sætte deres personlige præg på deres garderobe eller accessories. Den medfølgende tinæske tilbyder en praktisk og stilfuld opbevaringsmulighed, der kan genbruges til at gemme kunstmaterialer eller andre skatte, når projektet er fuldført.

Det er den perfekte gave til det kreative barn eller teenager, der elsker at udforske nye hobbyer og udtrykke sig gennem deres kreationer.

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Mål 11 x 16 x 3,5 cm
Reference GR800024
Mærke Gift Republic