Lav sommerfugle nøgleringe & taskepynt (7-10 år)

139,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

I denne fortryllende æske fra det anerkendte mærke Djeco kan man skabe tre skønne sommerfugle vedhæng, der er perfekte som både nøgleringe og fortryllende pynt til ens yndlingstaske. Produktet bærer navnet "Lav sommerfugle nøgleringe & taskepynt", og den kreative æske er særligt designet til børn i alderen 7-10 år, der ønsker at udforske deres kreativitet og skabe smukke, personlige stykker.

Æsken inkluderer træformer, der er skåret ud f.eks. en sommerfugl, og disse former venter bare på at blive forvandlet til unikke mesterværker. Den sjove del begynder med de farverige overførselsmærker, som kan bruges til at dekorere træformernes overflader og tilføje en festlig sommerstemning. Når man er tilfreds med designet, samles de smukke taskevedhæng ved hjælp af det fine bånd, der medfølger æsken. Det er virkelig en skøn proces at se dem tage form!

Navnet "Lav sommerfugle nøgleringe & taskepynt" siger det hele - disse kreationer kan pryde din nøglering og tilføre din yndlingstaske en ekstra touch af sommerens skønhed. Hvis man er på jagt efter en hjertevarmende gaveidé, er dette også et fantastisk valg, især til bedsteforældre og dem, der elsker håndlavede gaver.

Selvfølgelig er der en dansk brugsanvisning med i æsken, da Djeco altid ønsker at sikre, at alle kan nyde at skabe deres egne smukke mesterværker. Djeco er kendt for sin høje kvalitet og fantasifulde design, og denne æske er ingen undtagelse - den lover timer med sjov og kreativitet, mens man skaber disse fortryllende sommerfugle nøgleringe og taskepynt.

Produkt information

Alder 7-8 år - 9-10 år
Mål 20 cm x 20 cm
Reference DJ07981
Mærke Djeco