Nyhed
Byg et Insekthotel (7-99 år) - Kreativ tin æske

Byg et Insekthotel (7-99 år) - Kreativ tin æske

149,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

7 anmeldelser

Beskrivelse

Besøg en verden af kreativitet og udendørsleg med dette spændende insekthotel. Et nyt byggesæt fra Gift Republic! Perfekt for nysgerrige børn fra 7 til 99 år. Denne spændende kreative æske inviterer børnene og deres familier til at skabe et hyggeligt hotel for de seksbenede venner i haven.

I den flotte metalæske finder børnene alt, hvad der er nødvendigt for at samle dette insekthotel. Uanset om det er et solrigt eftermiddagsprojekt eller en weekend fuld af sjov, tilbyder den kreative æske ikke kun underholdning, men også en lektion i omsorg og bevaring for de små insektvenner.

Fremstillet af træ, er dette sæt designet til at vække børnenes fantasi, fremme en følelse af præstation og bringe glæde gennem den praktiske oplevelse af gør-det-selv. Det er mere end bare et legetøj; det er en portal til at skabe varige minder og en grønnere, venligere have.

Børnene opfordres til at omfavne glæden ved at skabe og forvandle deres udendørs rum til et indbydende tilflugtssted for naturens små eventyrere med DIY insekthotellet.

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Reference GR890003
Mærke Gift Republic