Stor aktivitetsæske til rejsen (4-8 år)

169,95 kr

2 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Barbo Toys introducerer dette store aktiveringssæt - den perfekte ledsager til dine børns eventyr! Den kreative æske er fyldt med en række sjove aktiviteter, der holder børnene underholdt i timevis, uanset hvor I rejser hen.

Aktiveringssættet er perfekt til børn i alderen 4 til 8 år, og indeholder alt, hvad dit barn har brug for til en sjov og kreativ leg. Med huskespil, ludo, puslespil, farveblyanter, malebogsider, prik-til-prik tegninger og endda små papfigurer, så børnene kan lege lufthavn, har den smarte kreative æske alt, hvad der skal til, for at de kan lave deres egne eventyr og skabe deres egne historier.

Aktivitetssættet er da også ideel til rejser, da den er let at tage med sig, vejer ikke meget, og så giver den børnene noget at lave, uanset om I skal ud og flyve, på bilferie eller tager på en tur i sommerhuset.

Aktiveringssættet er ikke kun sjovt for børnene, men det stimulerer også deres kreativitet og fantasi, og lader dem udvikle deres motoriske færdigheder og samarbejdsevner. Det er også en god måde at få børnene til at lære på en sjov måde.

Så giv børne en sjov og kreativ leg med "Aktiveringssæt til flyrejsen", og se dem fordybe sig i timevis af fantasifuld leg. Bestil Aktiveringssæt i dag, og lad jeres barn begynde på et nyt eventyr!

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål31 x 22 x 2,5 cm
Antal deltagere1-4 spillere
Reference5830
MærkeBarbo Toys