Golden Train - Kortspil (6-99 år)

99,95 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Træd ind i Det Vilde Vesten med Djeco's kortspil "Golden Train." Dette spændende spil er designet til spillere i alderen 6-99 år og kan spilles af mellem 2-4 deltagere. Tag rollen som et jernbaneselskab og kæmp for at skabe de længste tog, mens du navigerer gennem en verden af farer og strategi.

I "Golden Train" konkurrerer jernbaneselskaber om at have de mest imponerende tog. Men pas på! Sheriffen patruljerer, og du skal bruge alle dine bedste taktikker for at angribe dine konkurrenters vogne uden at blive fanget. Det er en kamp om ære og prestige i den vilde vestlige verden.

Spillet er designet til at skabe intensitet og sjov på kun 15 minutter. De flotte og farverige illustrationer trækker dig ind i spillets tema og skaber en atmosfære af spænding og eventyr. Djeco har endnu engang leveret et spil, der kombinerer strategi og underholdning på en enestående måde.

Uanset om du er en ung nybegynder eller en erfaren spiller, vil "Golden Train" appellere til din sans for eventyr og udfordring. Tag med på en rejse gennem Det Vilde Vesten, hvor dine beslutninger vil forme historien om dine tog og dine erobringer. Djeco har skabt et kortspil, der vil forblive en favorit i årene der kommer. Så saml dine venner eller familie, og oplev spændingen ved "Golden Train"!

Produkt information

Alder 5-6 år - +13 år
Mål 15,6 cm x 11,7 cm x 2,8 cm
Reference DJ05084
Mærke Djeco