Regnbue kamæleon - Stable & træk-legetøj (18 mdr.-3 år) - Kinder & Kids

239,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Denne regnbue kamæleon fra Kinder and Kids er pædagogisk udformet efter Montessoris principper, og det er et fantastisk legetøj til børn. Legetøjet er designet til at hjælpe små børn med at udvikle væsentlige færdigheder og giver en bred vifte af stimuli - både observerende og fantasifulde færdigheder, hvilket gør læring til en let og sjov oplevelse, og med sine flotte farver og et supersødt design vil denne kamæleon fange enhver opmærksomhed.

Regnbuekamæleonen er ikke blot et trækdyr, men også en samling af spændende byggeklodser der kan sættes sammen på kryds og tværs. Med sine 6 farverige dele kan regnbuen organiseres efter størrelse og farve på mange forskellige måder, og dermed giver den små børn en interaktiv og udfordrende aktivitet.

Dette aktivitetslegetøj er skabt med fokus på praktisk læring og udvikling af færdigheder i den virkelige verden, såsom finmotorik, koncentration, tålmodighed, kreativ tænkning og hånd-øje koordination.

Legetøjet er skabt uden skarpe kanter og er fremstillet i plastik af højeste kvalitet, der er let for små børnehænder at håndtere.

Anbefalet til børn fra 18 måneder og op til 3 år, er dette trækdyr og byggeklodser en fantastisk gaveidé til den lille opdagelsesrejsende.

Produkt information

Alder 1-2 år
Mål 28 x 13 x 14 cm
Reference K10124
Mærke Kinder and Kids