Adventskrans - Julepynt - Brink Nordic

Adventskrans - Julepynt

129,95 kr

6 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Fantastisk håndlavet julepynt fra det danske firma Brink Nordic.

Brink Nordic laver et stort udvalg af det fineste julepynt i den allerbedste kvalitet. I deres kollektion finder man både sjove og finurligee juleophæng, men også helt klassisk julepynt i mange forskellige designs. Julepynten er gerne fyldt med guld eller sølv glimmer, så det pynter flot på juletræet.

Denne flotte Adventskrans er ingen undtagelse. 

Det smukke julepynt er naturligvis oplagt til juletræet, men det kan også hænges op andre steder, selvom det ikke er jul. Brink Nordic julepynt er fremstillet i mundblæst glas og alle stykker er hånddekoreret, med et tyndt lag sølv på indersiden. Det er en tradition, der har eksisteret i over 100 år og som sikrer, at alt julestadsen er helt unik.

Julepynten fra Brink Nordic er også en sød gaveidé. Mange af vores kunder - f.eks. bedsteforældre - giver julepynten som gave barnets første jul og fortsætter derefter traditionen med at forære barnet et nyt ophæng hver jul, som et varigt minde. Dette har Brink Nordic taget til sig og præsenterer i år julehjerter med blandt andet "Mormor", "Farmor", "Bedstefar", så barnet har mulighed for at give lidt af juleglæden tilbage.

Hver stykke julepynt er pakket ind i en fin miljøvenlig gaveæske. Hvis man opbevarer julepynten i sin originale æske, beskyttet på et mørkt og tørt sted, vil julepynten holde sig bedst og vil kunne gå i arv til glæde for de næste generationer.

Hvis man gerne vil se hele vores julesortiment kan man besøge vores butik på Østerbrogade 138 i København. Her holder vi julestue i hele november og december, så kig forbi og bliv inspireret! 

Bemærk! Julepynt er ikke legetøj. Det er fremstillet i glas og er derfor ikke godkendt til børn. 

Produkt information

Mål7 x 5 cm
ReferenceF7 ADVENT
MærkeBrink Nordic