Monster Birthday - Fødselsdagskort & kuvert - Paper & Cloth

Monster Birthday - Fødselsdagskort & kuvert - Paper & Cloth

29,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

0 anmeldelser

Beskrivelse

Vi præsenterer "Monster Birthday" kortet til salg, et sjovt kort fra mærket Paper & Cloth. Dette fødselsdagskort til børn har en charmerende illustration af et sødt monster med et smil og en ballon, der spreder glæde. Kortet leveres med en hvid kuvert, som er lavet af genanvendeligt materiale og er derfor også miljøvenligt.

Banditten er din ultimative destination for et omfattende udvalg af lykønskningskort, både i vores fysiske legetøjsbutik og online. Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af kort til forskellige anledninger, herunder fødselsdage, barsler, barnedåb, bryllupper, konfirmationer, Mors dag, jul og meget mere. Vi stræber efter at finde de mest smukke, sjove og unikke lykønskningskort og præsentere dem for dig her på Banditten.dk.

Vi er også stærkt engagerede i at tage hensyn til miljøet og tilbyder derfor flere kort, der er fremstillet af genanvendelige materialer og bæredygtige løsninger. Vores udvalg af kort er nøje udvalgt for at imødekomme vores kunders forskellige behov og sikre, at du kan finde det ideelle kort til enhver lejlighed. Vi ønsker at gøre din oplevelse af at vælge og give et kort til en særlig begivenhed ekstra mindeværdig og fuld af glæde.