Pige & rødt hjerte - Fødselsdagskort & kuvert - Paper & Cloth

Pige & rødt hjerte - Fødselsdagskort & kuvert - Paper & Cloth

29,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

0 anmeldelser

Beskrivelse

Vi præsenterer "Pige & rødt hjerte" fødselsdagskortet til salg, et smukt kort fra mærket Paper & Cloth. Dette kort har en charmerende illustration af en sød pige med briller og et lille rødt hjerte på forsiden, ledsaget af teksten "Happy birthday". Når kortet åbnes, afslører det blanke sider, hvor du kan skrive din egen personlige hilsen. En kuvert medfølger til kortet.

Banditten er din destination for et bredt udvalg af lykønskningskort, både i vores online webshop og vores fysiske legetøjsbutik. Vi har i mange år solgt sjove fødselsdagskort til børn, søde barselskort og fine barnedåbskort sammen med vores fantastiske legetøj, hvilket har været en stor succes.

Gennem årene er der kommet flere og flere forespørgsler fra vores kunder om kort til andre lejligheder såsom bryllup, konfirmation, Mors dag, jul og fødselsdage for voksne. Desværre er udvalget af lykønskningskort faldende i butikker og webshops rundt omkring i landet. Derfor har vi taget det som vores opgave at finde de absolut smukkeste, sjoveste og fineste lykønskningskort til enhver anledning og præsentere dem for dig her på Banditten.dk.

Hvis du ønsker at se alle de flotte kort, er du også velkommen til at besøge vores butik på Østerbrogade 138 i København, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige kort til din festlige begivenhed.