Smiley - Fødselsdagskort & kuver - Ashkahn

Smiley - Fødselsdagskort & kuvert - Ashkahn

39,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Et strålende kort til at sprede glæde!

Dette charmerende kort fra Ashkahn er en festlig måde at fejre en særlig fødselsdag på. Med en pink baggrund og en stor gul smiley, der fylder det meste af kortet, er det svært ikke at blive i godt humør. Ovenover smileyen står teksten "Happy Birthday" i en livlig gul farve, der tilføjer ekstra glæde til budskabet.

Men dette kort er ikke kun fantastisk på grund af dets farverige og festlige design. Det er også produceret med omtanke for vores miljø. Lavet af 100% genanvendeligt materiale, er dette kort et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Du kan glæde dig over at sende dine fødselsdagshilsener med god samvittighed og vide, at du bidrager til at bevare vores smukke planet.

En lyserød kuvert medfølger kortet, der fuldender gaven og beskytter kortet under forsendelsen. Den lyserøde farve tilføjer en ekstra touch af festlighed til hele oplevelsen.

Uanset om du ønsker at overraske en ven, et familiemedlem eller en kollega, vil dette kort fra Ashkahn med den store gule smiley og den glade besked "Happy Birthday" med garanti bringe smil og sprede glæde. Lad det være en påmindelse om, at fødselsdage er tidspunkter til at fejre, være taknemmelige og nyde livet.