Prinsesse fødselsdagstog med 11 tal & flag

499,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Et magisk fødselsdagstog fra det danske firma Kids by Friis. Lavet med kærlighed til detaljer og perfekt til at skabe uforglemmelige fødselsdage. Toget har en sød prinsesse, der trækker toget, en cupcake med plads til lys, en elefant sidder på næste vogn og holder flaget, mens et tal kan sættes fast på vognen. Dernæst en togvogn med en gave, som har plads til endnu et lys, og til sidst en kær hund. 

En rigtig god fødselsdagsgave, dåbsgave eller barselsgave. Dette Garder fødselsdagstog er ikke kun en smuk dekoration, men også en betydningsfuld gave. Det er en perfekt gaveide til fødselsdagen, dåben eller som en kærlig gestus til nybagte forældre. Det hele leveres i en fin gaveæske.

Med 11 tal er dette fødselsdagstog skabt til at vokse med barnet. Hver vogn repræsenterer et spændende år fyldt med nye oplevelser og eventyr. Der er plads til 2 lys på toget og et lille Dannebrog flag.

Vi har hvide, lyserøde eller lyseblå stearinlys, som passer til fødselsdagstoget.

Fødselsdagstoget er fremstillet af polyresin, et sten-baseret "plastik" materiale, der er let at forme, nemt at male, og har et udseende, der minder om keramik. Det er robust, men det kan gå i stykker som keramik.

Bemærk: Toget er ikke legetøj med dekoraktion. Det bør altid bruges under voksenopsyn for at sikre sikkerheden.

Produkt information

Mål 17 x 45 x 6 cm
Reference FR22041
Mærke Kids by Friis