Helvedeshund - Eldrador figur

149,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Schleich har lavet nogle fantastiske legefigurer, hvor dette helvedeshund er en af dem. Figurerne er lavet i en rigtig god plastikkvalitet og er håndmalet, så de virker meget naturtro, og er selvfølgelig helt uden phthalater.

Den, der vil betræde lavaverdenen, skal først forbi helvedeshunden. Og det er lettere sagt end gjort: Med sine to hoveder kan den ikke bare gø øredøvende højt, den kan også kæmpe mod to modstandere samtidigt! Dens hale er en brændende ildpisk. Helvedeshunden er helvedes hård, med bare et eneste slag formår den at uskadeliggøre de indtrængende.

En rustning bestående af helvedes-hed magma forlener denne skabning med en god beskyttelse – Denne bidske helvedes-hund er ikke er bange for nogen eller noget! Der er dog lige en enkelt ting, der giver den en dårlig søvn: frygten for at den evige lavastrøm alligevel kunne slippe op en ikke så skønne dag...

Alle børn elsker figurer, og her i Banditten har vi et stort udvalg, der kan indgå i rolleleg eller blot pynte fint på værelset!

Produkt information

Alder 5-6 år - 11-12 år
Mål 15 x 8,2 x 18 cm
Reference 42451
Mærke Schleich