Kanaka Maoli Meily dukke i kjolesæt & bamse - 32 cm

669,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Paola Reina's Amiga serie præsenterer en vidunderlig dukke ved navn Meily, som måler 32 cm. Denne dukke er lysbrun med asiatiske træk, sort langt hår og smukke brune øjne, der udstråler en indbydende varme. Hendes udseende er en hyldest til mangfoldigheden og inklusiviteten i Paola Reina's dukkekollektion.

Kanaka Maoli Meily dukken er iført en charmerende kjole med blå og lyserøde hawaiianske blomster, der skaber en festlig atmosfære. Hun har også hvide snøresko, der fuldender hendes stilfulde look. Som en smuk detalje har hun en blomsterkrans med lyserøde blomster omkring sit hoved, hvilket tilføjer et strejf af ø-æstetik til hendes udseende.

For at tilføje en ekstra dimension af leg og kreativitet leveres Kanaka Maoli Meily dukken med en stor teddybjørn, der kan lege separat. Dette tilbehør giver børn mulighed for at udforske forskellige interaktionsmuligheder og historiefortælling med deres dukke.

Ligesom andre dukker i Paola Reina's kollektion leveres Kanaka Maoli Meily dukken i en fin gaveæske. Dette gør den til en ideel gave til både samling og leg.

Paola Reina er kendt for at levere produkter af den bedste kvalitet. Kun de allerbedste materialer bliver brugt til at fremstille disse dukker, lige fra råmaterialerne til dukkernes hår og øjne, og til kroppens fleksible PVC-materiale. Det er vigtigt at bemærke, at dukkens materialer er helt fri for Phthalater, hvilket sikrer sikkerhed og tryghed for børnene.

Paola Reina's Amiga dukker er kendetegnet ved deres yndige udseende og mangfoldighed i etnisk oprindelse. Med Kanaka Maoli Meily dukken kan børn udforske forskellige kulturer og udvikle en forståelse og værdsættelse for forskelligheder. 

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Mål32 cm
Reference04453
MærkePaola Reina