Dekorer lys med marmoreringsteknik (8-99 år) - Kreativ tin æske

159,95 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

6 anmeldelser

Beskrivelse

Opdag den kreative verden af lysdekoration med "Dekorer lys med marmoreringsteknik" fra Gift Republic. Dette sæt er en spændende måde at bringe et personligt touch til ethvert rum, perfekt til børn og unge i alderen 8-16 år, der elsker at udforske deres kreative sider.

Med en palette af fem levende farver – turkis, grøn, orange, fuchsia og lilla – kan man nemt forvandle almindelige lys til ægte kunstværker ved hjælp af to marmorerings teknikker. Uanset om man er nybegynder eller allerede har erfaring med kunsthåndværk, guider det medfølgende instruktionshæfte trin for trin, så man kan skabe iøjnefaldende marmorerede lys, der vil imponere enhver og som vil skabe fine gaver til bedsteforældre og andre.

DIY Sættet leveres i en fin tinæske, der kan genbruges til opbevaring af små skatte eller kunstmaterialer, når de marmorerede lys er færdige. En ideel gaveide, der byder på timer af kreativ underholdning og skønheden ved håndlavet dekor.

Vær opmærksom på, at stearinlys ikke er inkluderet i sættet, og det anbefales, at voksne er til stede for at vejlede og hjælpe med processen, sikring af både sjov og sikkerhed.

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Mål 11 x 16 x 3,5 cm
Reference GR800028
Mærke Gift Republic