Anker børneur - Lyserød & lyseblå silikone rem

219,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Meget fint pastelfarvet børneur i lyserøde og lyseblå farver, med et lille anker inden i urskiven. 

Dette analoge 3-viser børneur vil ikke kun vise tiden, men også vække børns fantasi. Børneuret forener stil, funktionalitet og holdbarhed, og det vil helt sikkert erobre de små eventyreres hjerter.

Urets urskive er dekoreret med et anker og striber, der vækker nysgerrigheden for eventyr ved havet. Den tofarvede opdeling af remmen er en ægte blikfang: Den ene halvdel i frisk blå og den anden i delikat lyserød, giver udseendet et charmerende og legende udtryk.

Den lyserøde urkasse og den lyseblå rem, passer perfekt til urets maritime udseende og giver det en frisk, livlig udstråling. Med en vandtæthed på 10 bar, er dette armbåndsur klar til at erobre vandet, om det er i poolen, på stranden eller ved håndvasken.

Det praktiske spænde sikrer en sikker pasform og gør det let for barnet at tage uret af og på. Den fleksible silikone urrem er både behageligt at have på og slidstærkt, perfekt til den aktive hverdag for de små opdagelsesrejsende. Urkassen er fremstillet af robust plastik, og bagsiden er lavet af rustfrit stål, hvilket yderligere styrker uret. Dette garanterer ikke kun en lang levetid, men også en høj modstandskraft mod stød og fald.

Den samlede længde af uret er 23 cm, urkassens diameter er 32 mm, og højden 10 mm. Med en rem bredde på 16 mm, sidder uret behageligt på barnets håndled, uden at virke for klodset.

Højkvalitets kvartsurværket sikrer en præcis tidsmåling, og bringer barnet legende tættere på begrebet tid. Dette Anker børneur er ikke kun en tidsmåler, men også en følgesvend til spændende eventyr og fantasifulde opdagelser.

Bemærk! Der ydes ingen garanti på batterier.

Produkt information

Mål 23 cm - Urkassen 32 mm
Reference VS49J002Y