-30%
Sort LED transformator til Heico & Lapin lampe ekskl. LED indsats - Reservedel

Sort LED transformator til Heico & Lapin lampe ekskl. LED indsats - Reservedel

69,95 kr

99,95 kr
14 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Reservedel til Heico eller Baby Lapin lamperne.

De nyeste børnelamper fra Heico leveres med en strømbesparende LED transformator (og en LED indsats), men hvis du har en ældre Heico eller Baby Lapin lampe, kan du med fordel skifte til denne langt mere miljøvenlige og prisbesparende løsning.

Lamper med LED transformator - samt LED indsats - lyser langt over 10.000 timer. Et estimat siger faktisk helt op til 50.000 timer. Lamperne har ikke en pære der skal skiftes, de bliver ikke varme og så er de særdeles strømbesvarende, og derfor meget bedre for vores klima og din økonomi.

Bemærk!
Denne LED transformator er sort. Der er ingen tænd/sluk knap på ledningen, hvorfor LED transformatoren er billigere end de nyeste modeller. Hvis lampen kan tændes på en stikkontakt, er det dog intet problem.

For at lampen skal virke er det vigtigt også at have en LED indsats. Hvis du ikke har en, kan den bestille separat hos os. Det er også muligt at bestille en samlet pakke med både en hvid LED indsats og hvid LED transformator, så hele lampens strømforsyning kan blive udskiftet.